Összecsukható Lóg Szemetes, Ez a Termék Használható A Konyhában/Autó/Hálószoba/Fürdőszoba/Udvar, stb. Lehet Telepíteni a

Összecsukható Lóg Szemetes, Ez a Termék Használható A Konyhában/Autó/Hálószoba/Fürdőszoba/Udvar, stb. Lehet Telepíteni a

Rendeléséhez elérhető
HUF 989.10
Készleten:

【EGÉSZSÉGESEBB】egészséges életmód, nem kell többször, tiszta a környezet, a kuka újra meg újra, hogy elkerülje a másodlagos szennyezés a szemetet. 【MAGAS MINŐSÉGŰ】 : Ez a kiváló minőségű PP TPE anyagból, elasztikus gumi.Nem mérgező, íztelen, tartós, összecsukható, kisebb térben, nagyobb kapacitású.Használhatod a lógó szemetes sokáig. 【KÉNYELMES ELHELYEZÉSÉT】 Nélkül csavarokat vagy telepítés, csak tedd a szemeteszsák bele a kukába, megjavítani egy rögzítő gyűrű nyomás, majd akassza a szemetes a hely, ahol kell telepíteni kell tárolni a konyhai hulladékot, valamint a különböző hulladékokat. 【HATÉKONY FELDOLGOZÁS】 A szemetet az asztalon gyorsan csúszott be a kukába nélkül lehajol, amely hatékonyan csökkenti a terület szennyezett által szemetet, tisztítás, gyorsabban, valamint a munkaerő-megtakarítás. 【TÖBBCÉLÚ】 A kukába akasztható, a szekrény ajtó, fiók, autósülés, udvar korlát .A vastagsága a lógó helyet kell kevesebb, mint 0.98 colos (2,5 cm).Tulajdonságok : Magas minőségű anyag : magas minőségű ABS, valamint a szilikon, biztonságos, íztelen Súly 0.22 g helytakarékos : Az összecsukható, illetve felfüggesztett design nagyban helyet takarít meg.Ha nem használja, akkor lehet hajtani, a tárolás, könnyen hordozható, kültéri használatra alkalmas. 1.Kukákat akasztható, konyha ajtók, szekrényajtók, kamra ajtók, fiókok, autók, vagy bárhol máshol.Az U-groove design alkalmas ajtó panel vastagsága kevesebb, mint 2,5 cm/0.8 inch. 2.Konyha összecsukható kukába nem foglal értékes helyet a konyhában.Ez lehet hajtani, ha nem használja nyitotta meg kapuit, amikor is használt. 3.A megfelelő bin készült kiváló minőségű műanyag, rugalmas gumi.Ez nem mérgező, íztelen, tartós.Használhatod a lógó kuka sokáig.Egészséges anyag, tartós, vízálló.alkalmazás : Összecsukható kukákat is széles körben használják konyha, egyetemi kollégium, nappali, hálószoba, autók, irodák, illetve egyéb alkalmakkor, így a kényelem, hogy az emberek életét, feltéve, ha a tisztább haza.Összecsukható design : Kreatív összecsukható design menti értékes konyha hely az ön számára.Két lógó módszerek : akkor lefagy a kukába a szekrény ajtaját, vagy akasztani a horgot.A színek kissé eltérhetnek az oka, hogy különböző képernyők.

A tulajdonságokhoz

High-quality materials:
high-quality ABS and silicone, safe and tasteless Weight 0.22g
save space:
The foldable and suspended design greatly saves space. When not in use, it can be folded for storage, easy to carry, suitable for outdoor use.
1.Trash cans can be hung on kitchen doors, cabinet doors, pantry doors, drawers, cars, or anywhere else. The U-groove design is suitable for door panel thickness less than 2.5cm/0.8 inch.:
2.Kitchen folding trash can does not take up valuable space in the kitchen. It can be folded when not in use and opened when used.:
3.The right bin is made of high-quality plastic and elastic rubber. It is non-toxic, tasteless and durable. You can use our hanging trash can for a long time.Healthy material, durable and waterproof.:
application:
Foldable trash cans can be widely used in kitchens, university dormitories, living rooms, bedrooms, cars, offices and other occasions, bringing convenience to people's lives and providing you with a cleaner home.
Folding design:
Creative folding design saves valuable kitchen space for you.
Two hanging methods:
you can hang the trash can on the cabinet door or hang on the hook.
The color may be slightly different due to different screens.:

A kategória legjobb javaslatai